Skip to main content

De vanzelfsprekende garanties

SpaceBeats staat voor kwaliteit, daarom zijn bij iedere boeking de onderstaande garanties vanzelfsprekend van toepassing.

Door jarenlange aantoonbare ervaring en vele succesvolle optredens op zijn naam is SpaceBeats zéér professioneel en heeft hij aantoonbare kennis en ervaring die hij elk optreden opnieuw tot uiting zal brengen.

Afspraak is afspraak, nog nooit een no-show gehad in 100+ optredens. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat SpaceBeats niet in staat is zelf het optreden zelf uit te voeren beschikt hij over een uitgebreid netwerk van collega DJ's en andere proffesionals die ervoor zullen zorgen dat er alsnog een volwaardige vervanging zal staan.

Optreden in combinatie met live artiest? Verzoekjes ter plekke? Tóch nog wat langer doorgaan op de avond? Geen enkel probleem! Flexibiliteit op de avond zelf is zeker mogelijk en alles is bespreekbaar.

Ieder publiek, locatie, wensen van de klant en algehele setting is uniek, ieder optreden dus ook! Ieder optreden is altijd maatwerk en dit zal altijd zo blijven!

Een DJ optreden is uniek en toegespitst op de specifieke klant. Daarom staat persoonlijk contact uiterst belangrijk en is een face-to-face kennismakingsgesprek ook opgenomen in de standaard werkwijze.

Iedereen is bekend met het gezegde "een goede voorbereiding is het halve werk", dit is dan ook zeer zeker van toepassing op het DJ vakgebied. Daarom is voor ieder optreden uitvoerig contact met zowel de klant als alle andere betrokken partijen, zoals bijvoorbeeld de locatie.

In het kader van snelle en makkelijke communicatie is er bij iedere boeking sprake van een enkel aanspreekpunt voor zowel muzikale voorkeuren, lichtshow, tijden voor op- en afbouw en alle ander zaken.

Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken wordt contact met de locatie, eventuele medeorganisatoren, andere artiesten en overige betrokken partijen en worden alle wensen van deze partijen samengevat vervolgens verwerkt in het uiteindelijke optreden.

Door jarenlange ervaring en de hierdoor opgebouwde kennis kan SpaceBeats uitgebreid meedenken met de wensen van de klanten en met ideeën en suggesties komen uit eerdere optredens. Hij probeer zich altijd zo goed mogelijk in te leven in de wensen van de klant en hier ook aanvullende suggesties bij te doen waar klanten vaak zelf nog niet eens aan gedacht hadden!