Skip to main content

Partners

Omdat een geslaagde feestdag doorgaans meer nodig heeft dan alleen een DJ inclusief licht & geluidshow beschikt SpaceBeats over meerdere partners welke ook van pas kunnen komen in deze industrie. Partners worden zorgvuldig geselecteerd en staan garant voor hoge kwaliteit en uitgebreide ervaring in hun expertises. Klanten die nog op zoek zijn naar een van deze partners worden met veel plezier hiernaar doorverwezen.

 

Heef u een bedrijf en interesse om partner te worden? Neem dan gerust contact op!

 

Boca Grande

Mexican Streetfood & Cuisine in zowel het restaurant als op locatie d.m.v. hun Foodtruck, bij Boca Grande in Eindhoven ben je aan het goede adres! Daarnaast is dit restaurant ook voorzien van een secret Mexican garden om rustig weg te kunnen dromen en is de locatie ook  te huur als trouwlocatie of voor andere feesten.

bocagrande.nl

Kasteel de Keverberg

Een van de oudste én modernste kastelen van Nederland met een kleurrijke uitstraling in de feestzaal. Naast mogelijkheid tot feesten is er op deze locatie ook een café aanwezig en worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor het gehele gezin waarbij vaak wordt ingegaan op de uitgebreide historie van het kasteel. 

kasteeldekeverberg.nl

 

Jullie Ceremoniespreker

Op zoek naar een leuke ceremoniespreker voor jullie bruiloft? Met veel plezier werkt SpaceBeats samen met Suzanne van Jullie ceremoniespreker. Net zoals SpaceBeats heeft ze veel passie voor de trouwwereld als deze dame en we zijn beiden gedreven om onze klanten een zo goed mogelijke bruiloft te bezorgen.

jullie-ceremoniespreker.nl

De Kerk Oostelbeers

Op zoek naar een mooie feestlocatie in Oostelbeers? De Kerk Oostelbeers is een mooie locatie waar een oude kerk is omgetoverd tot volwaardige evenementenlocatie waar de klassieke uitstraling is behouden maar tevens voorzien van een modern jasje. Deze locatie is voorzien van een licht & geluid show en een groot podium waardoor extra’s op de al aanwezige apparatuur zeker mogelijk zijn.

kerkoostelbeers.nl

 

Dreamwear Designs Bruidsmode

Voor mooie nieuwe (én 2e kans) jurken kunt u terecht bij Dreamwear designs. Nancy helpt u graag aan een passende bruidjurk voor een betaalbare prijs. Elke vrouw verdient het om te stralen in een prachtige bruidsjurk op haar onvergetelijke dag!

dreamweardesignsbruidsmode.com

Partycentrum Wijnand van Delft

Op zoek naar een feestlocatie in Drunen met veel verschillende zalen en mogelijkheden? Partycentrum Wijnand van Delft, een officiële trouwlocatie, is van alle markten thuis en heeft voor wel bijna ieder feest een geschikte aanbieding met zalen die voorzien zijn van een historische karakteristieke uitstraling.

wijnandvandelft.nl