Skip to main content

Partners

Omdat een geslaagde feestdag doorgaans meer nodig heeft dan alleen een DJ inclusief licht & geluidshow beschikt SpaceBeats over meerdere partners welke ook van pas kunnen komen in deze industrie. Partners worden zorgvuldig geselecteerd en staan garant voor hoge kwaliteit en uitgebreide ervaring in hun expertises. Klanten die nog op zoek zijn naar een van deze partners worden met veel plezier hiernaar doorverwezen.

 

Heef u een bedrijf en interesse om partner te worden? Neem dan gerust contact op!

 

Jullie Ceremoniespreker

Op zoek naar een leuke ceremoniespreker voor jullie bruiloft? Met veel plezier werkt SpaceBeats samen met Suzanne van Jullie ceremoniespreker. Net zoals SpaceBeats heeft ze veel passie voor de trouwwereld als deze dame en we zijn beiden gedreven om onze klanten een zo goed mogelijke bruiloft te bezorgen.

jullie-ceremoniespreker.nl

De Kerk Oostelbeers

Op zoek naar een mooie feestlocatie in Oostelbeers? De Kerk Oostelbeers is een mooie locatie waar een oude kerk is omgetoverd tot volwaardige evenementenlocatie waar de klassieke uitstraling is behouden maar tevens voorzien van een modern jasje. Deze locatie is voorzien van een licht & geluid show en een groot podium waardoor extra’s op de al aanwezige apparatuur zeker mogelijk zijn.

kerkoostelbeers.nl

 

Dreamwear Designs Bruidsmode

Voor mooie nieuwe (én 2e kans) jurken kunt u terecht bij Dreamwear designs. Nancy helpt u graag aan een passende bruidjurk voor een betaalbare prijs. Elke vrouw verdient het om te stralen in een prachtige bruidsjurk op haar onvergetelijke dag!

dreamweardesignsbruidsmode.com