Skip to main content

Show opties

Een goede licht & geluid show is essentieel voor een geslaagde feestavond, daarom biedt SpaceBeats optredens aan inclusief apparatuur, hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en weet u van tevoren waar u mee akkoord gaat. Hieronder wat impressie van alle verschillende show opstellingen die aangeboden worden. Alle apparatuur is zorgvuldig geselecteerd op de hoogste kwaliteit en wordt regelmatig onderhouden.

 

 

Basis show

Dit is de meest basis show om een succesvol optreden te doen. Deze show bestaat uit een net afgewerkte twee meter brede DJ booth en een professionele speakerset welke geschikt is voor een grote zaal met een publiek tot 300 man.
Qua lichtshow is deze opstelling uiterst beperkt, vandaar dat deze is uit te breiden met alle onderstaande opties, al dan niet in combinatie met elkaar.

Twee moving heads

Twee moving heads welke geplaatst worden op lichtgevende sokkels in dezelfde stijl als de DJ booth. Deze worden standaard geplaatst naast de DJ booth, maar andere locaties zijn hiervoor ook mogelijk! Doordat dit licht ver rijkt zijn deze erg geschikt voor grotere zalen met een publiek van 100 gasten of meer.

Vier moving heads

Vier moving heads welke geplaatst worden op lichtgevende sokkels in dezelfde stijl als de DJ booth. De binnenste twee worden standaard geplaatst naast de DJ booth en de buitenste twee iets verder, maar andere locaties zijn hiervoor ook mogelijk! Deze show wordt aanbevolen in zalen met breed podium vanaf ongeveer 6 meter.

Sparkulars

Speciaal voor de extra wouw factor! Twee indoor vuurwerkfonteinen die tijdens de hoogtepunten van het optreden geactiveerd worden en zorgen voor een spectaculair effect wat zijn weerga niet kent! Deze fonteinen gaan ongeveer 5 meter hoog en is daardoor erg geschikt voor ruimtes die plek hebben voor deze hoogte.

Verticale rookmachines

Veelal gebruikt als alternatief op locaties waar sparkulars niet zijn toegestaan. Twee rookmachines die op de hoogtepunten van de show het effect van CO2 kanonnen evenaren. Ook deze komen erg mooi tot hun recht in hoge ruimtes.

Aircones

Twee lichtgevende pilaren van ruim twee meter hoog naast de DJ booth! Omdat deze veel lichtoprengst van dichtbij geven zijn deze ideaal voor  wat kleinere ruimtes en een publiek tot een grote van 100 personen of minder.

4-bar

Vier lampen die vanachter de DJ booth schijnen op de zaal! Deze geeft vooral een leuk effect voor dichtbij en is daarom erg geschikt voor de wat kleinere zalen, doordat deze voornamelijk reflecteert op het plafond is deze met name geschikt voor de wat lagere zalen.

Floorspots

Zes losse lampen welke overal in de zaal geplaatst kunnen worden en qua kleur meegaan met de verlichting van de show zelf. Deze zijn vooral erg geschikt voor zalen die optisch iets kleiner gemaakt moeten worden of bepaalde elementen aan de rand van de zaal extra verlicht moeten worden. Doordat deze op een accu werken kunnen ze onafhankelijk van stroompunten functioneren.

Confetti shooters

Een tweetal confetti shooters die meerdere keren per avond afgevuurd kunnen worden voor een waar showmoment! Confetti is beschikbaar in verschillende kleuren en vormen. Deze zijn erg geschikt om een extra indruk te geven tijdens een speciaal moment zoals bijvoorbeeld de openingsdans of het gooien van het bruidsboeket op een bruiloft.

Hazer

Om lichteffecten beter tot hun recht te laten komen kan een hazer worden gebruikt. Deze produceert een constante rook gedurende de hele avond welke zorgt voor een betere zichtbaarheid van andere onderdelen van de lichtshow. Het gebruik van een hazer wordt met name aanbevolen in combinatie met moving heads.

DJ only

Mocht alle licht & geluidsapparatuur al op de locatie aanwezig zijn is een DJ only boeking ook mogelijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aanwezige apparatuur van de betreffende locatie.

Vragen?

Wellicht kan dit overzicht wat overweldigend overkomen en weet u niet meteen wat nou de beste keuze is voor uw interesses, dit is geen enkel probleem! Er wordt met veel plezier een persoonlijk aandacht meegedacht over wat voor uw publiek, locatie en algehele omstandigheden de beste show is! Vanzelfsprekend zijn uw wensen en budget hierin leidend.