Skip to main content

Werkwijze

Een standaard werkwijze voorkomt fouten en zorgt ervoor dat alles voor alle betrokken partijen duidelijk is. Zodoende zijn de onderstaande stappen de gebruikelijke werkwijze, indien gewenst kan hier in het kader van flexibiliteit natuurlijk van worden afgeweken.

De eerste stap in de totstandkoming van een boeking is altijd een kennismakingsgesprek. Omdat persoonlijk contact hoog in het vaandel staat geschiedt dit bij voorkeur face-to-face. Tijdens dit gesprek worden alle mogelijkheden van het optreden besproken en is er uitgebreide aandacht voor de wensen en voorkeuren van de klant. Hierbij moet gedacht worden aan genres wel/niet, specifieke nummers wel/niet/wanneer, welke show het beste past, dresscode en eventuele andere randzaken.

Na het kennismakingsgesprek volgt een vrijblijvende offerte, hierin staan duidelijke alle wensen zwart op wit en dit voorkomt dat er achteraf misverstanden ontstaan. Mocht hierna blijken dat wensen alsnog veranderen is het opstellen van een herziende offerte vanzelfsprekend een mogelijkheid.

Daarnaast volgt er in deze stap ook een wensenlijst, hierin staan alle zaken als genres wel/niet, voorkeur voor dresscode, speciale momenten op de avond om rekening mee te houden en overige randvoorwaarden die voor de klant belangrijk zijn.

De klant geeft akkoord op de offerte, de afspraken zijn definitief en de boeking gaat door, de datum, tijd, locatie, show en kosten staan vanaf dit moment in principe vast zodat de gemaakte afspraken voor beide partijen duidelijk zijn. Aanvullende wensen omrent zaken zoals bijv. genres wel/niet zijn natuurlijk nog altijd mogelijk.

Voorafgaand aan het optreden vindt er een locatie bezoek plaats, indien gewenst kan de klant hier ook bij zijn. Tijdens dit bezoek wordt er alles aan gedaan om problemen op de feestdag zelf te voorkomen. Denk hierbij aan zaken als laden/lossen en een show opbouwen op een manier die zo weinig mogelijk overlast veroorzaakt.  Ook wordt er nu gekeken naar zaken als stroomaansluitingen en beperkingen vanuit de locatie omtrent geluidsvolume, confetti, showeffecten en overige relevante informatie die de locatie wellicht heeft.

Omdat het eerste kennismakingsgesprek vaak enkele maanden is voor de daadwerkelijke boeking en wensen niet altijd 100% concreet zijn, vindt er enkele dagen voor het echte feest nog een tweede gesprek plaats ter voorbereiding. Tijdens deze videocall worden nog alle puntjes op de i gezet en eventuele resterende vragen beantwoord.

Na het voorbereidingsgesprek volgt de facturatie, hierbij dient het in de geaccordeerde offerte bedrag daadwerkelijk betaald te worden. Om dit snel en makkelijk te doen kan dit eenvoudig via iDeal.

Het belangrijkste waar het allemaal om draait, natuurlijk het feest zelf! Geniet met volle teugen van de avond. Alle vooraf gemaakte afspraken komen hierin tot uiting en het wordt een fantastische avond! De DJ zal er alles aan doen om deze avond zo fantastisch mogelijk te laten verlopen en alle wensen en verwachtingen in vervulling te laten gaan en zelfs te overtreffen!

In het kader van eeuwige verbetering is voor alle klanten mogelijk om op een onafhankelijk openbaar platform een ongecensureerde review achter te laten. Terechte kritiek wordt hierin altijd serieus genomen en complimenten natuurlijk gewaardeerd! Vanzelfsprekend is het mogelijk voor potentiƫle toekomstige klanten om deze reviews te lezen en indien gewenst vragen over te stellen.